Ervaringen van klanten

Ervaringen van klantenIn de afgelopen jaren hebben wij heel veel klanten blij gemaakt met ons vakwerk waar wij erg trots op zijn. Graag laten wij u van tevoren weten hoe zij onze werkzaamheden hebben ervaren, derhalve komen zij zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen.

Wilt u ook een klus door ons laten uitvoeren neem dan direct contact met ons op!

Bel 06-20 87 46 70 voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Voeg uw review toe

Hoe heeft u onze dienstverlening ervaren?
rating fields

Prettig contact en duidelijke communicatie

Erg tevreden over het uitgevoerde werk en de werkwijze. Prettig contact en duidelijke communicatie.

Jennifer Nijboer Via Werkspot Deventer 30 december 2020

Behangen en Schilderen

E.S. heeft bij ons behangen en geschilderd. Het bedrijf is eerst bij ons langs gekomen om alles op te meten en te kijken of de wanden behangklaar waren. Doordat er ruimte in de planning was gekomen, konden de mannen van Eugene vrijwel direct beginnen. Na een paar dagen stonden de muren er strak bij. Verder denkt Eugene mee in het proces en geeft goede adviezen op je vragen.

Maarten Tel Via Google 29 december 2020

250m2 muren en 90m2 plafonds stucwerk

Een opdracht van zo’n 250m2 muren en 90m2 plafonds, Eugene en zijn team hebben geweldig werk geleverd, zowel in snelheid als resultaat. Eugene is snel in communicatie en vind het duidelijk belangrijk dat er topwerk wordt geleverd & de klant blij is. Fijn! Ik raad hen absoluut aan.

Bert Molenaar Via Werkspot Haarlem 28 december 2020

Afspraak is afspraak

Geweldig bedrijf afspraak is afspraak en stucen vakkundig werk vriendelijk personeel en alles netjes gewerkt en opgeruimd zou dit aan iedereen aanbevelen .

Bert van Hazendonk Via Werkspot Blokker 13 december 2020

Stucken en spachtelputz van woonkamer, hal en trappengat

We hebben een paar weken geleden een groot deel van het huis laten stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. In 2 dagen was de klus geklaard en met een prachtig resultaat, perfect strakke muren en een mooie afwerking.

Vorige week besloten we om toch nog het badkamerplafond te laten stucen, dit kon op korte termijn worden geregeld en ook dit ziet er goed uit en mooi waterpas (er zat 5cm hoogte verschil tussen de plafond platen).

Ik kan E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zeker aanraden! Iedere dag dat er werd gewerkt werd ik even gebeld door Eugene met de vraag hoe het ging en of het naar wens was. Dus ook de communicatie is top!

Robin van Tienhoven Via Werkspot Noordwijkerhout 29 november 2020

Stucwerk en spuiten

De mannen hebben schitterend stucwerk afgeleverd op muren en plafond. Daarna is alles gespoten in de gewenste kleur.
Echt strak vakwerk voor een lage prijs.
De werkzaamheden worden dagelijks geëvalueerd om extra wensen of onvolkomenheden door te nemen die de volgende dag direct worden uitgevoerd of hersteld!
Vakmensen en vakwerk.

Michiel Via website Huissen 22 november 2020

Grote klus

Altijd spannend: een bedrijf kiezen om een grote klus te laten doen… Heel nieuwbouw appartement van 150m2 in Amsterdam, alle wanden en plafonds laten stukadoren, kitten en latex spuiten. Zoveel keuze, zoveel prijzen… De klus is nu klaar, en geen spijt van onze keuze!!! Niet de goedkoopste, maar we zijn onder de indruk van de professionaliteit, met verschillende bekwame ploegen, alles helder afgesproken en uitgevoerd. Resultaat is top. Wij zijn met de prijs/kwaliteit verhouding tevreden. We durven E.S. aan te bevelen.

Paul van den Hoek Via Google 31 oktober 2020

Renovlies behang: 245 m2; 10 kamers

Eugène en zijn team hebben uitstekend werk verricht. De communicatie was goed en alles is heel netjes, snel en strak opgeleverd. Echt vakmanschap! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed afbouwbedrijf!

Michelle Brouwer Via Werkspot Zwolle 23 oktober 2020

Stucadoor nieuwbouwwoning

Na een lange zoektocht naar de juiste stucadoor voor onze nieuwbouwwoning, ben ik bij Eugène en team beland doordat een bekende van ons ook van zijn diensten gebruik heeft gemaakt. Met een team van drie nette heren is de gehele begane grond en eerste verdieping in een week volledig glad gepleisterd (450M2). Uiteraard brengt stucen rotzooi met zich mee, echter is alles netjes afgeplakt en schoongemaakt waar nodig. Eugène is heeft te alle tijde een goede communicatie onderhouden, voor, tijdens en zelfs tot na de werkzaamheden. De opgegeven planning wordt strak aangehouden en het project is aan één stuk non-stop uitgevoerd en afgerond. Wanneer je een eventuele zorg uit wordt dit serieus genomen en wordt hier naar geluisterd. Kortom, goede afspraken, net en strak werk, nette prijs verhouding, zeker een aanbeveling of voor herhaling vatbaar.

PM Via website Blaricum 16 oktober 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Schuur of tuinhuis…

super strak werk geleverd. keurig elke dag netjes alles opgeruimd.. vriendelijke schilders.

Annet Sluiter Via Werkspot Zwolle 6 september 2020

Renovlies behang: 295 m2; 6 kamers

Super. Mannen zijn hardwerkend en heel goed in hun vak. Werken hard en super snel.

Zeker in onze nieuwbouw huis als ik vergelijk met de buren hoe snel en hoe goed onze muren zijn behangen, gespoten en gesausd… Heel goed gedaan!

Jammer alleen dat wij zelf de kleurtje moesten geven aan paar muren, maar kwam door mijn eigen fout aan planning.

Via Werkspot Weesp 5 juli 2020

Stucen: 150 m2 wanden

Snelle en goede communicatie. Niet de goedkoopste maar wel uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De mannen hebben vakwerk afgeleverd, snel en goed. Ook waren ze heel netjes en zuinig op de rest van het huis. Kortom wij bevelen dit bedrijf zeer aan!

Jacob van der Heijden Via Werkspot Heerenveen 20 juni 2020

Stucen: 220 m2 wanden

Niets dan lof voor Eugène en zijn team. Duidelijke en vriendelijke communicatie, ook op locatie door Aart en José voor het afplakken en inmeten.

De stucadoors hebben hard gewerkt en gezorgd voor een mooi resultaat. Na het stuccen is alles nog eens nagelopen.

We kunnen niet wachten tot Eugène en zijn team het vervolg gaat doen: spuiten en sausen!

Robin van den Haak Via Werkspot Dongen 7 mei 2020

Stucen: 460 m2 wanden; 150 m2 plafonds

Werk is snel en goed uitgevoerd. Contact met Eugène via app en telefoon gaat snel en alles is netjes weer opgeruimd na de werkzaamheden. Uitvoerders spraken minder Nederlands maar met wat handen en voetenwerk toch mee te communiceren.

Enige opmerking is initiele onduidelijkheid of de prijsopgave incl. of excl. BTW was.

Via Werkspot Valkenburg, Zuid-Holland 27 maart 2020

140m2 Wanden

Eugene heeft met zijn vakmensen de klus snel, correct en professioneel uitgevoerd. Dat allemaal met een goede prijs en kwaliteitverhouding. Erg blij met het resultaat en wij raden Eugene daarbij zeker aan.

M. Belhay Via Werkspot Veenendaal 21 februari 2020

Stucen: 110 m2 wanden; 90 m2 plafonds

Eugene en zijn team hebben top werk geleverd bij onze woning in Naarden. Stucken en schilderwerk perfect gedaan en netjes afgerond binnen de afgesproken periode en budget.
Deze zomer mag eugene ook het buiten schilderwerk bij ons doen. Daarnaast was Eugene altijd bereikbaar!

Zeker een aanrader als je goede prijs/kwaliteit zoekt!

Mvg Henk

Henk Panman Via Werkspot Naarden 11 februari 2020

Stucen: 20 m2 wanden

Wij hebben op de boven verdieping de gang en een slaapkamer laten stucken. Zijn hier erg tevreden over, het resultaat is goed en de klus kon al heel snel inpland worden.
Communicatie ging goed, alleen met de twee heren die kwamen stucken was dit iets lastiger. Beiden spraken niet heel goed Nederlands. Maar dit was eigenlijk geen probleem, we zijn er prima uitgekomen.
Al met al; hartstikke tevreden!

Jamie grift Via Werkspot Zwolle 3 februari 2020

De juiste stucadoor

Na een lange zoektocht naar de juiste stucadoor voor onze nieuwbouwwoning, ben ik bij Eugène en team beland doordat een bekende van ons ook van zijn diensten gebruik heeft gemaakt. Met een team van drie nette heren is de gehele begane grond en eerste verdieping in een week volledig glad gepleisterd (450M2). Uiteraard brengt stucen rotzooi met zich mee, echter is alles netjes afgeplakt en schoongemaakt waar nodig. Eugène is heeft te alle tijde een goede communicatie onderhouden, voor, tijdens en zelfs tot na de werkzaamheden. De opgegeven planning wordt strak aangehouden en het project is aan één stuk non-stop uitgevoerd en afgerond. Wanneer je een eventuele zorg uit wordt dit serieus genomen en wordt hier naar geluisterd. Kortom, goede afspraken, net en strak werk, nette prijs verhouding, zeker een aanbeveling of voor herhaling vatbaar.

Paul Majoor Blaricum Via Website 16 oktober 2019

Behangen, kitten en sauzen

Met spoed 500mtr behangen, kitten en sauzen. Geen probleem. Week later alles spik en span. Top geregeld!

Martin Smeele Via Google 15 oktober 2019

Stukadoor op korte termijn

Op zeer korte termijn hadden wij een stukadoor nodig voordat onze nieuwe keuken geplaatst zou worden. Vrienden van ons hadden ons doorverwezen, omdat zij zelf een positieve ervaring met E.S. schilders hadden. Dit bleek een hele goede tip te zijn.

Femke van Munster Via Google 9 oktober 2019

Superglad gestuct

Nadat er iets mis ging in de communicatie is dit snel opgepakt en is er snel een nieuwe afspraak gemaakt zodat de werkzaamheden op tijd klaar waren. De muren zijn super glad gestuct.

M. Draaijer Via Werkspot 6 oktober 2019

Perfect verzorgd

Heldere afspraken, duidelijke omschrijvingen. Zeer netjes in het werk. Goede nazorg. Alles tot in de puntjes verzorgt, van offerte tot oplevering. Uitermate tevreden.

Roger en Jolan Scherpenzeel Via Website 24 september 2019

Bovenverdieping stucen

Het team van E.S. Schilders & Afbouw heeft in twee dagen onze hele bovenverdieping gestuct. Echt vakwerk! Eugène communiceert goed en doet wat hij belooft.

Esther Besselink Via Google 16 september 2019

Stucwerk

Uitstekend stucwerk geleverd voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijk

J Santbergen Zwartsluis Via Website 16 augustus 2019

stucwerk wanden

Ruim twee maanden voor mijn verhuizing is Eugène langs gekomen om alle wanden op te meten. Ik ontving daarna heel snel de offerte en was erg tevreden over de verhouding tussen prijs/kwaliteit. Twee dagen voordat ze de klus zouden uitvoeren, belde Eugène om alles door te spreken. Dit vond ik erg fijn, aangezien we al ver van te voren hadden afgesproken wanneer de klus uitgevoerd moest worden. In drie dagen tijd hebben ze mijn hele huis gestuukt waar ik super tevreden over ben! Alles is van te voren goed afgeplakt en na afloop hebben ze alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen.
Ik zou E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. zeker aanbevelen aan anderen. De communicatie is super goed, je krijgt een snelle en duidelijke reactie. Heel erg bedankt voor het goede werk!

Laura van der Laan Zwolle Via Werkspot 5 juli 2019

Parketvloer leggen

Er moest bij mij een parketvloer gelegd worden. Via E.S. Schilders&Afbouwbedrijf dit laten regelen. Al vroeg in de ochtend kwamen er 2 heel goede parketleggers. Vaklui, heel vriendelijk en servicegericht. Aan het einde van de dag kwam er nog iemand namens E.S. om te controleren of alles naar wens was verlopen.
Samenvattend: snel afspraken kunnen maken, afspraken nagekomen, vakwerk geleverd. Als ik weer een klus heb, zal ik absoluut een beroep doen op E.S.

Dhr. L. Schaap Amsterdam Via Website 22 juni 2019

Behangen en verven

Wij hebben de hele nieuwbouwwoning door Eugène en zijn medewerkers laten behangen en verven. Het is allemaal conform afspraak uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden met geleverde werk. Na afloop van de klus waren ook alle restanten netjes opgeruimd. Kunnen hem derhalve van harte aanbevelen en zullen hem zeker aanbevelen in onze kennissenkring

F. Elzinga Via website 27 mei 2019

Stucen

E.S. Schilders & Afbouw levert prima werk af. En dat weten inmiddels meer mensen omdat ze het zeer druk hebben. Dat merk je soms in de planning maar daar is gezamenlijk goed en soepel uit te komen. Zeer tevreden!!

Anoniem Via Werkspot 29 april 2019

Stucen plafond

Eugène en zijn mannen hebben vakwerk geleverd tegen een goede prijs. De wanden en plafonds zien er erg strak uit. Het contact was goed en afspraken worden nagekomen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Jelle Via Google 26 april 2019

Stucen wanden en plafonds

Erg goede ervaring, snel, vakkundig en een mooi resultaat.
Zal niet de goedkoopste zijn maar levert kwaliteit

Harmen Hoorn Via Werkspot 25 april 2019

Heldere communicatie

Zeer tevreden over het (op heel korte termijn) afgeleverde werk. Alles gaat in goed overleg, er wordt goed meegedacht en de communicatie is helder. Voor een volgende klus, schakelen wij dit bedrijf zeker weer in!

Monique Via Google 23 april 2019

Stucen 36m2 wanden

Het stucwerk is nog aan het drogen, maar het ziet er superstrak uit. . Raoul heeft de hele dag keihard gewerkt, alles is netjes achtergelaten en E.S. Schilders & afbouwbedrijf is keurig qua communicatie. Fijn dat we op zo’n korte termijn jullie hulp mochten inschakelen. We zijn erg tevreden

Janneke Zwrd Via Werkspot 17 april 2019

Hoge plinten woonkamer

wederom weer helemaal top, snelle service en keurig afgeleverd! een echte aanrader

Alexander Hattem Via Werkspot 17 april 2019

Stucen 100m2 wanden

Op korte termijn stucwerk door Eugene en zijn mannen laten doen. Al vanaf offerte een goede communicatie. Zeer flexibel want een paar dagen voor de start van de opdracht toch besloten om ook de plafonds mee te nemen. Het werk in 2 dagen afgerond en superstrak resultaat. Ik zal iedereen E.S schilders & afbouw aanraden!

Mark Westerink Via Werkspot 15 april 2019

Strakke muren

Woonkamer, gang en trapgat in 1 dag geheel gestuct door een heel team. Wat een plaatje! Nooit geweten dat muren zo strak kunnen worden. Wij danken de mannen van E.S. en bevelen ze meer dan 100% aan 🙂
Grt Theun&Marloes

Theun en Marloes Via Google 10 april 2019

Stucwerk keuken

Door ES onze keuken laten stucen en het resultaat mag er zijn! Superstrak stucwerk erop gezet door Raoul, een echte vakman met ook goede zangkwaliteiten 😁
We wilden op korte termijn de boel gedaan hebben en Eugene heeft woord gehouden en ervoor gezorgd dat we er in no-time weer netjes bij zitten. Zeer goede communicatie, afspraken die nagekomen worden en een goede prijs. Kortom: een aanrader!

Peter Via Google 9 april 2019

Schilderen trap

Prima ervaringen, rustige mensen, werken netjes,keurig geschilderd, arriveerde stipt op tijd en houden zich aan de afspraken!
Naast de trap is ook het plafond in de kamer en de gang gesaust,kon er ook gewoon nog bij, dus flexibel!!
Goede contacten, via telefoon en app,ik wist waar ik aan toe was, veel
duidelijkheid, erg prettig!
Over enkele weken worden de daklijsten geschilderd, ook door ES schilderwerken!!!
Dat alles zegt genoeg over het hun meesterwerken!!!

A.M.H. van Dijk Via Werkspot 6 april 2019

Schilderen achterkant huis

wij hebben de achterkant laten schilderen door ES Klus & Schilderwerken. Het ziet er weer netjes uit. Men komt zijn afspraken netjes na en het contact verloopt ook goed. Vandaag een offerte ontvangen voor de voorzijde. Volgend jaar komen ze weer terug. Nogmaals heel erg bedankt voor het schilderwerk.

Richard Vos Via Werkspot 31 maart 2019

Stuken plafond

Ik heb de muren en verlaagd plafond laten stuken door E.S Schilders (dit was al weer de tweede klus bij ons). In 2 dagen tijd heeft de stukadoor zijn werk gedaan en heeft echt fantastisch werk gedaan voor een goede prijs.

Ook de communicatie was perfect. Eugène kwam op de dag 15 minuten later en daar stuurde hij gelijk een berichtje over. De 1e dag toen de stuker bezig was stuurde Eugène ‘s middags een berichtje hoe het ging. Ook de tweede dag weer een bericht over hoe het ging en op zaterdag een bericht of ik tevreden was.

Week later nog een bericht of ik helemaal tevreden was en hoe het er uit zag.

Echt fantastische communicatie en fantastisch afgeleverd werk.

Richard Via Google 31 maart 2019

Sausen en Schilderen dinercafe

Es Schilderwerken hebben bij ons het dinercafé in Hasselt geschilderd een klus met een tijdsdruk. Echter stonden wij versteld hoe snel en vakkundig de schilders te werk gingen.
Wij zijn erg tevreden of hun werk, en de manier waarop er werd meegedacht.

Toppers nogmaals bedankt.

Team dinercafé de Kaai Hasselt

De Kaai Hasselt Hasselt Via Werkspot 16 maart 2019

Behangen studeerkamer

Wij legden via Werkspot contact met ES Klus & Schilderwerken en kregen een mooie prijs voor een behangklus in het studeerkamertje. Ze konden super snel voor ons aan de slag en het eindresultaat is geweldig mooi geworden. Wij hebben meteen offerte opgevraagd om ook de woonkamer van top tot teen te laten schilderen en behangen. Met zulke net werkende vakmannen doen wij namelijk graag weer zaken!

Arnoud Slok Via Werkspot 4 maart 2019

Schilderwerk binnen

ES Schilderwerken heeft uitstekend werk geleverd met het schilderen van het binnenhoutwerk in onze boerderij. ES had een goed uitgewerkte offerte, overlegd goed vantevoren, werkt netjes en secuur inclusief zijn collega’s, is flexibel en ruimt de boel na het werk netjes op. Een aanrader.

Frank van Osch Via Werkspot 17 februari 2019

Saucen benedenverdieping en keuken

Eugene is twee keer bij ons geweest. 1 x het saucen van de gehele benedenverdieping en 1 x het saucen van de keuken/eetkamer i.v.m. onze verbouwing. We wisten nog niet precies wanneer Eugene kon beginnen met saucen, hij was super flexibelen en dacht super met ons mee. In de lente komt hij terug voor de schuurtjes in onze tuin!

Janine Via website Dronten 21 januari 2019

Stucwerk snel geregeld

Mijn eerste stukadoor liet het halverwege de klus afweten omdat hij met teveel klussen bezig was. Eugene heeft toen op zeer korte termijn het stucwerk af kunnen maken. Het ziet er echt super strak uit. Jammer dat ik niet eerder van zijn bedrijf had gehoord dan had hij de hele klus kunnen doen.

Marie Louise Willemztijn Via website Haarlem 14 januari 2019

Superstrak afgewerkt

We hebben ons gehele nieuwbouwhuis door Eugene laten afwerken met een super strak resultaat binnen de gestelde tijdsduur! Keurige vakmannen die netjes hun afspraken nakomen én alles keurig achterlaten!

Rogier Via website Nijmegen 10 januari 2019

Glasvezel behangen

Ben heel tevreden over de vakmannen!
Ze hebben mooi strak en netjes gewerkt.
Ze waren met 3 man was wel druk maar ze hebben het echt netjes gedaan een aanrader.
En alles goed geregeld

Via Werkspot Gouda 1 december 2018

Woonkamer Stucen 100m2

Eugène heeft ins echt uit de brand geholpen. Erg blij mee. Communicatie met hem verliep super! Met de andere werklui soms wat lastig (taalbarrière) vandaar 4 ipv 5 sterren. Al met al heel blij met hem en het resultaat. Kan zeker aanbevelen en zou Eugène en collega’s zo weer huren voor andere klus.

Via Werkspot Joure 20 november 2018

Plafond sausklaar maken

Wij hebben ca. 50 m2 plafond sausklaar laten maken. Na het eerste contact met Eugène kon de opdracht al binnen enkele dagen worden uitgevoerd, iets wat voor ons heel belangrijk was.
De opdracht is uitgevoerd door Raul en wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Alles ziet er strak uit!
Communicatie loopt gemakkelijk via Whatsapp of bellen.

Wij raden ES Schilders zeker aan en zullen voor een volgende klus weer contact zoeken!

Mark Jansen Via Google 18 november 2018

Houtwerk buitenkant geschilderd

Al het houtwerk aan de buitenkant laten schilderen. Levert goed werk, zijn flexibel en denken mee. Besteedt veel tijd aan voorbehandeling, schuren, repareren en gebruikt vervolgens hoge kwaliteit verf. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen.

Willem Boone Via Google 12 november 2018

Badkamerplafond sausen

Veel contact geweest om tot een passende afspraak te komen om badkamerplafond te sausen. Dit vroeg veel flexibiliteit van beiden. Het plafond ziet er nu netjes uit!

Willem Riet Via Google 11 november 2018

Bovenverdieping stucen

Eugene en zijn mannen hebben onze hele bovenverdieping strak gestuct.

Na het opvragen van offertes bij een paar stukadoors gaf Eugene de beste indruk en een goede prijs.

Geen spijt van gehad, de muren en plafonds zijn erg mooi geworden. Bovendien is Eugene goed bereikbaar en zeer flexibel. De klus is in 1 dag geklaard waardoor wij maar heel kort in de rommel zaten. Knap hoor!

Kan zijn bedrijf van harte aanbevelen.

Wouter Oldenburger Via Google 11 november 2018

Hele huis aangepakt

Prima ervaringen, april 2018 kamer geheel aangepakt, behang verwijderen, stukadoor, sauzen, verven deuren, etc
Perfect resultaat, 4 weken later zagen we een ander huis en hebben dit gekocht, opnieuw Eugene gevraagd en zelfde klus geklaard, in 1,5 week gehele woning binnenkant gesausd, stukadoor, verven deuren en kozijnen.
Prima resultaat opnieuw.
Binnenkort de buitenkant vd bovenverdieping. Alle vertrouwen dat dit opnieuw mooi wordt.
Conclusie: vaklui, harde werkers, vriendelijk en meedenkend…
Top !!!
Aanvulling: in 3 mnd tijd hebben we Eugene aanbevolen bij: zoon, schoonzoon, buren…met positief resultaat, allen hebben ze Eugene ingeschakeld!! En ook tevreden, scherpe prijs en kwaliteit!

Peter Trip Via Google 2 november 2018

Stucwerk en plafond spuiten

Nadat een ander stukadoor mij in de steek had gelaten, heb il mijn opdracht op werkspot gezet. E.S. schilders heeft Als eerste gereageerd op mijn vraag. Ik had met spoed iemand nodig en dat binnen 10 dagen. E.S. schilders kon mij daarbij helpen. Samen hebben wij afspraken gemaakt hij is de ruimte komen bekijken. En al super snel k9n hij het werk uitvoeren. Voor een mooi bedrag heeft jij in 1 dag mijn appartement gestuckt. Het resultaat was mooi en netjes. Ik ben er zeer tevreden mee. Dank je wel Eugène.

Rosi Khodabux Via Werkspot Almere 27 oktober 2018

Stucwerk nieuwbouwhuis

Eugene reageert snel op berichten. Stukwerk is nog drogende maar voor zover nu te zien netjes! Vlak voor de kerst nogmaals een geplande afspraak en dan komt eugene nog een muurtje en een koof in keuken bij ons stuken, was hier niet moeilijk over ondanks dat het vlak voor de kerst was! Heel fijn!

Via Werkspot Leerdam 5 oktober 2018

Zeer tevreden met stukadoor

Wij zijn heel tevreden over het super mooie eindresultaat en het plezierige contact met Eugène en zijn stukadoor. Op het laatste moment ontdekten wij dat er meer gestukt moest worden. Eugene wist dat, ondanks zijn drukke agenda, heel flexibel een plek te geven in de planning. Zijn stukadoor heeft in korte tijd veel werk verzet. Heel fijn om 3 dagen deze enthousiaste en gedreven man bij ons aan de slag te hebben. Voor ons een adres om te onthouden.

Myrthe Honing Via Google 2 oktober 2018

Buitenzijde huis schilderen

Goede ervaring met Eugene en zijn collega’s. De gehele buitenzijde van het huis laten schilderen. Dit is professioneel uitgevoerd en tot volle tevredenheid. De klus was groter dan verwacht, toch netjes afgerond tot een mooi eindresultaat. Vriendelijke en professionele schilders die netjes werken en plezierig in de omgang zijn.

Pieter Trip Via Google 1 oktober 2018

Badkamer tegelen

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin tot eind is de communicatie uitstekend geweest, komen tegemoet in je wensen, denken mee, etc.
Een betrouwbaar bedrijf, doen wat word beloofd, je krijgt snel antwoord op vragen. Het resultaat is boven verwachting, was geen gemakkelijke badkamer om te tegelen maar het eindresultaat mag er zijn. Beleefd personeel en harde werkers. Dus al met al top en we zullen in de toekomst zeker aan ze denken bij eventuele nieuwe projecten. Bedankt!!

Lennart Rosendal Via Werkspot Amsterdam 10 september 2018

Hele huis opknappen

Het huis moest helemaal worden gedaan omdat de vorige bewoners de woning hebben mishandeld! De vandalen!

Dus hebben wij het huis helemaal tot aan de nok laten opknappen en schilderen door Eugène en zijn collega’s! Wat een puik werk! Alles netjes afgewerkt en mooi geschilderd. Streeploos, nergens haartjes te zien van de kwasten of sporen van de rollers. Bij de ramen netjes het hout gerepareerd, geschuurd en weer geverfd, de plinten opnieuw gedaan, muren geverfd en sommige ook opnieuw behangen. Er is letterlijk en figuurlijk netjes gewerkt in die zin dat als je even komt kijken je niet bang hoeft te zijn om zelf geverfd te worden. Het advies van Eugène is als erg prettig ervaren omdat wij geen kennis hebben van zaken. De prijs en de kwaliteitverhouding is geweldig! We dachten dat we veel meer geld kwijt zouden zijn voor een week werk en 4 extra handen. Eugène zegt ook dat hij voor kwaliteit gaat en dat heeft hij zeker laten zien. De communicatie verloopt, als je zelf niet veel in de buurt bent, via sms/ Whatsapp. Eugène houdt je goed op de hoogte waardoor je snel kan schakelen. Wat ik ook erg prettig vond is dat Eugène en zijn collega’s beleefd waren, iets wat soms ver te zoeken is in deze branche. We wisten bij de opname voor de offerte waar we aan toe waren en konden daarom ook Eugène en zijn collega’s hun werk laten doen. Ik ben erg blij met Eugène en zijn collega’s!
Bedankt en tot ziens!!

Allan de Bruin Via Google 2 september 2018

Schilderen en behangen

Dit bedrijf boezemde gelijk vertrouwen uit, waar ik als ondernemer zelf ook mee te maken heb, dit heeft zich ook bewezen in het resultaat, prima prijs kwaliteit en alles keurig geregeld
Jur en syl springer

Jurrie Springer Via Werkspot Zwolle 9 augustus 2018

Badkamervloer betegelen

Keurig werk geleverd. Betrof betegelen badkamer. Erg vakkundig en netjes gelegd. Prettig in de communicatie, snelle reactie.

Astrid de Jong Via Werkspot Amsterdam 1 juli 2018

Spanspuiten muren en plafond

Prettige mensen om afspraken mee te maken. Snel, accuraat en meedenkend. Voor deze tijd met te weinig vakmensen en zat klussen maakt hij alsnog tijd voor je en probeert het zo snel mogelijk te regelen. Top!!!!

Arno van der Zwam Via Werkspot Nunspeet 20 juni 2018

Keuken stucen

Professioneel, hield zich aan de afspraak, denkt in mogelijkheden, was voorafgaand aan de klus ook goed benaderbaar (Ik had vragen nav het voorwerk dat ik zelf deed) en heeft uiteindelijk de klus naar volle tevredenheid geklaard. Was ook duidelijk over de prijs. Wat mij betreft een aanrader.

Melvin Bakker Via Werkspot Dronten 16 maart 2018

Slaapkamer stuken en schilderen

De kamer van mijn zoontje is door Eugène en zijn collega’s gestuct, gesaust en ook deels behangen.
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk, heel netjes en met veel zorg gedaan, echt vakwerk en oog voor detail.
De communicatie was uitermate prettig en het werk was ook nog sneller gedaan dan gepland. Ik kan E.S. Schilders zeker aanbevelen.

Jeroen Langen Via Werkspot Almere 6 februari 2018

Stukadoren

Eugene, Samir en Ali, bedankt voor de plezierige samenwerking. Samir als stucadoor heeft vakkundig de muur weer als nieuw gemaakt. En Eugene en Ali het schilderwerk. Het ziet er allemaal netjes uit.
Gr Joke & Ineke

Joke en Ineke Apeldoorn Via Werkspot 31 januari 2018

Slaapkamer stucen

Goed bedrijf ik zou E.S. schilders en afbouw bedrijf aan iedereen aanbevelen die een klus geklaard wil hebben.

Top mannen bedankt.

Paul Huiskamp Eerbeek Via Werkspot 30 januari 2018

Behangen 2 schuine muren woonkamer circa 18 m2

Prima ervaring met dit bedrijf, relatief kleine klus maar netjes uitgevoerd. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden, en er is netjes gewerkt. Al met al zeer tevreden.

Gerde Hartmans Deventer Via Werkspot 17 januari 2018

nieuw huis, beganengrond en 1 hoog met vliesbehang behangen en sauzen

Super! Ondanks n kleine tegenslag dat t huis wat meer vocht bleek te hebben dan we dachten heeft eugene top werk geleverd. Het zit er allemaal strak op en we zijn heel tevreden.

Joost Fontijn Lelystad Via Werkspot 28 november 2017

spacspuiten gehele woning in kleur

Het contact met Eugene van ES schilderwerken was prima. Goede (na) zorg voor het werk en top werklui die super strak al onze wanden in onze nieuwbouw woning op kleur hebben gespoten. Aanrader.

Dhr. Spiering Lelystad Via Werkspot 11 november 2016

Glasvlies behangen en sauzen nieuwbouw (ca. 180 m2)

Snelle reactie, komt zijn afspraken na en levert kwalitatief goed werk. Een volgende schilder of behang klus maken wij zeker weer gebruik van Eugene en zijn vakmannen.

Via Werkspot 4 november 2016

Stucen toilet

Goede ervaring met ES Klus & Schilderwerken. Duidelijke afspraken, snelle communicatie via mail en telefoon. Stucen van toiletruimte is zeer vakkundig gedaan, netjes en heel strak.

Mevr. Veldman Meppel Via Werkspot 3 november 2016

Lambrisering in kamer/ muren/plafond/trap schilderen cq sausen

Een zeer goede ervaring met ES schilderwerken. Kon fijn snel aan de slag en het werk is perfect. Let op details en denkt mee. Ook het persoonlijk contact was goed ook met zijn medewerkers. Kortom een aanrader.

Dhr. Fiechter Nieuwleusen Via Werkspot 1 november 2016

Stucen gipswanden bovenverdieping, trapgat en toilet ca 35m2

Wat een supernet stucwerk leveren deze mannen af! Ze waren snel beschikbaar zodat we snel verder kunnen met ons tuinkantoor verder afmaken. Er is bijzonder netjes gewerkt rondom de houten balken van het plafond en de klus was in 2 dagen klaar. Samir werkte tot het af was en geen 9-17 mentaliteit. Ze kwamen zelfs op zaterdag werken om het af te ronden. Top!

Dhr. Holtrop Ruinerwold Via Werkspot 23 oktober 2016

stucen van slaapkamerwanden ca 30m2

goede prijs kwaliteit verhouding. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. Betrouwbaar. bininen butget en planning. ES zal ik voor een volgende klus weer vragen.

Via Werkspot 19 oktober 2016

Stucen zolder op gipsplaten

Samir is een hele aardige en goede stucadoor. Hij heeft 3 dagen keihard gewerkt en alles ook schoon en netjes opgeleverd ! Prima vakman !

Dhr. den Hoed Deventer Via Werkspot 18 oktober 2016

Schilderen voor en achterkant woning

Goede ervaring met deze schilder. Na het plaatsen van opdracht op werkspot snelle reactie en een scherpe offerte gehad. Start werkzaamheden was in overleg en kon vrij snel. Er werd goed meegedacht en de afgeleverde kwaliteit was prima in orde. Kan deze schilder zeker aanbevelen.

Dhr. Weulink Hasselt Via Werkspot 14 oktober 2016

Behangen woonkamer slaapkamer Wezep

Ondanks dat ik de aanvraag vrij kort dag heb geplaatst is er ruimte in de agenda gemaakt om de klus, 2 kamer appartement behangen en sausen, te klaren. klantvriendelijk en duidelijke service. Offerte met totaal prijs en geen verborgen kosten achteraf. Hij is vooraf eerst komen kijken in de woning en gaf advies en duidelijke uitleg wat hij gaat doen. Tijdens de werkzaamheden hield hij me op de hoogte over het verloop.

De heer Eeftink Wezep Via Werkspot 13 oktober 2016

Kozijnen schilderen buiten

Levert niet heel net werk af helaas.

reactie ES: Beste Yvonne. Had een dergelijke beoordeling absoluut niet van jou verwacht ! Ongeveer 1 maand geleden nog bij je geweest om wat herstelwerkzaamheden uit te voeren. Na afloop alles nagelopen en alles was dik in orde. Ben en blijf ervan overtuigd dat je de juiste kwaliteit ontvangen hebt. Gelukkig is de meerderheid van mijn klanten (zie eerdere jobs) wel tevreden. Nogmaals erg jammer dat ik jou niet onder deze groep kan scharen.

Mevr. Volken Emmeloord Via Werkspot 12 oktober 2016

schilderen dakkapellen en windveer

Snelle afhandeling. Duidelijk verhaal. Prima vakman.

Dhr. Veldhuizen Wilhelminaoord Via Werkspot 7 oktober 2016

Stucwerk

Prima contact en monitoring van het stukwerk. Meerdere keren een nameting gedaan ivm het vocht en bruikbare tips gekregen. Het stukwerk ziet er strak uit. Kan niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn.

Via Werkspot 27 september 2016

Stucen van slaapkamer en opnieuw stucen zolderoverloop

Het was flink aan de prijs, maar daar staat tegenover dat het werk heel vlot en goed is gedaan. Daarnaast werken ze heel netjes. Overlast blijft tot een minimum beperkt.

Dhr, Koops Zwolle Via Werkspot 26 september 2016

Woning schilderen + glas vervangen

ES klus & schilderwerken was voor ons nieuw. onze ervaring is goed. Wij zijn dik tevreden.

Familie Eikelboom Zwartsluis Via Werkspot 15 augustus 2016

Laminaat leggen Apeldoorn

Bij ons hebben ze laminaat gelegd. Wel zo goed. En het fijne was dat alles af gemaakt wordt. Hoe laat het ook is ze gaan pas weg als het goed is. Dus alles in 1 dag. Gang keuken huiskamer. En perfect echt een aanrader voor iedereen.

Rene en Connie Apeldoorn Via Werkspot 7 augustus 2016

Stucen muren huiskamer en keuken. Plafond keuken stucen en huiskamer repareren en schilderen.

Zeer tevreden. Reageren erg snel. Zijn er veranderingen dan denken ze mee. Stucwerk erg mooi. De keuken is weer als nieuw. Plotseling hadden wij nog een klus en meteen werd er actie ondernomen om ons ook daar mee te helpen. Raad dit klusbedrijf ten zeerste aan.

Mevr. Zonne Apeldoorn Via Werkspot 22 juli 2016

Diverse klussen binnenshuis Zwolle

Ik heb zeer goede ervaringen met ES Klus & Schilderwerken. Er wordt kwalitatief zeer hoogwaardig werk afgeleverd, hele fijne mensen om aan het werk te hebben, tijdige en prettige communicatie en uitstekende service. Kortom een echte aanrader met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Jolanda van Echten Zwolle Via Werkspot 25 juni 2016

Trap, vloer overloop (5m2), plafond woonkamer (34m2)

Uitstekende ervaring met dit bedrijf: snelle reactie op de klusaanvraag, concurrerende prijs, prima vakwerk, plezierig contact. Voor herhaling vatbaar!

Dhr. van der Niet Meppel Via Werkspot 14 juni 2016

Stuc-, saus en schilderwerk Wezep

zeer goede ervaring , klantvriendelijk, afspraak is afspraak, meedenkend en echte vakmensen op ieder zijn eigen gebied van stuc en schilderwerk.

Fam van Uffelen Wezep Via Werkspot 10 mei 2016

Glasvliesbehang plakken gibowanden nieuwbouwwoning

Correcte en harde werkers. Het werk is prima uitgevoerd.

Via Werkspot 30 maart 2016

Schilderen Café Restaurant Hasselt

Es Schilderwerken hebben bij ons het dinercafé in Hasselt geschilderd een klus met een tijdsdruk. Echter stonden wij versteld hoe snel en vakkundig de schilders te werk gingen. Wij zijn erg tevreden of hun werk, en de manier waarop er werd meegedacht. Toppers nogmaals bedankt. Team dinercafé de Kaai Hasselt

Dinercafé de Kaai Hasselt Via Werkspot 16 maart 2016

Dubbel glas zetten

Werken snel en netjes, zijn vakkundig en doen alles in goed overleg. Laten na de klus alles netjes en opgeruimt achter. Ben zeer tevreden en zal ES Klus & Schilderwerken zeker iedereen aanbevelen.

Rita van Doren Via werkspot 14 maart 2016

Koof van afzuiging afwerken

Deze vakman komt zijn afspraken na en levert puik werk voor een goede prijs. Hij was zelf ziek tijdens de afgesproken tijdstip van de werkzaamheden maar had direct vervanging geregeld. Klasse vind ik dat. Verder is de koof prachtig geworden. Zeer tevreden over dit bedrijf.

Dhr. Vijfvinkel Zwolle Via Werkspot 23 januari 2016

Begane grond schilderen over leemstuc, plafond sauzen

Eugène en zijn mannen hebben de klus super uitgevoerd en wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Eugène is een vakman die kennis van zaken heeft. Alles valt met Eugène te bespreken waarin hij ook goede en haalbare adviezen heeft gegeven. Eugène, bedankt en tot de volgende klus.

Mevr. Huiskes Hattem Via Werkspot 21 januari 2016

Saus- en schilderwerk

Prima ZZP-er waar goed mee te overleggen valt. Is correct en blijft dat ook ondanks dat de klus qua uren meer tijd kost dan geraamd.

Dhr. Meussen Zwolle Via Werkspot 21 december 2015

Buitenschilderwerk – 8 ramen en 2 deuren

Wij zijn erg tevreden over het werk van Eugene. Hij kwam steeds zijn afspraken na en was altijd goed te bereiken in het geval van vragen en opmerkingen. Daarnaast heeft hij veel advies gegeven, wat wij persoonlijk erg fijn vonden. Hoewel wij pas half oktober akkoord hebben gegeven op de offerte kon het schilderwerk nog voor de winter worden gedaan. Eugene moest wel wat schuiven met de planning en kon ook niet altijd zelf aanwezig zijn, maar de vervangende schilders (in dienst van Eugene) waren ook beiden erg vriendelijk en kundig. De kwalitiet van het werk is goed en het is binnen de gestelde tijd afgerond.

Via Werkspot 17 november 2015

schilderen raamkozijnen 8 stuks beneden 4 stuks boven 2 dakgevelpunten

We zijn goed tevreden over het geleverde werk. We kregen goed advies en afspraken zijn goed nagekomen.Er kwam op tijd een berichtje als er onverhoopt iets tussenkwam waardoor de werkzaamheden stagneerden. Kortom een goede en betrouwbare vakman.

Dhr. van der Linde Sint Jansklooster Via Werkspot 24 september 2015

Schilderen windveren en bovenramen

Het werk is keurig uitgevoerd. Alle afspraken zijn goed nagekomen. We zinn heel tevreden.

Via Werkspot 12 september 2015

Buitenwerk schilderen

In juni is het volledige buitenschilderwerk in tevredenheid door ES Klus & Schilderwerken uitgevoerd. De communicatie was tijdens deze gehele klus prima en dat geeft als klant een goed gevoel. Ook werd er gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Bij een eventuele vervolgklus gaan wij ES Klus & Schilderwerken dan ook zeker weer inschakelen.

Dhr. Koster Meppel Via Werkspot 7 september 2015

Woning behangen en latexen

ES Klus & Schilderwerken heeft, ondanks de zomerdrukte, het gepresteerd om binnen afzienbare tijd een aantal kamers bij ons te voorzien van vliesbehang en daarna in de latex gezet. Het ziet er allemaal super super strak uit. Personeel is erg vriendelijk, werken hard en netjes ! Kan een ieder ES Klus & Schilderwerken aanraden. Hebben inmiddels een overeenkomst met Eugène gesloten voor het buitenwerk volgend jaar. Bedankt Eugène !!!!

Via Werkspot 30 augustus 2015

Buitenschilderwerk 2 onder 1 kap woning

ES Klus & Schilderwerken werkt zeer nauwkeurig en netjes. Echt kwaliteit. Hij houdt zich aan de afspraken en denkt mee. Mijn huis ziet er na het schilderwerk weer super strak en prachtig uit. Ik ben super tevreden!!

Myrthe Goeree Dedemsvaart Via Werkspot 27 augustus 2015

Binnen en buiten schilderwerk

Mijn ervaring met ES Klus & Schilderwerken is zeer positief. Eugene kwam exact op het afgesproken tijdstip het werk opnemen en gaf advies over de aanpak. Kort daarna kreeg ik een prijsopgave. Eugene stuurde een medewerker (Mickey) voor het buitenwerk, hij heeft keurig werk afgeleverd. Als het weer omslaat komen ze het binnenwerk ook doen.

Dhr. Bouten Zwolle Via Werkspot 13 augustus 2015

schilderen van 5 dakkapellen

Vriendelijke man bij bezichtiging, mooie nette offerte en de start datum afgesproken.we hadden in goed overleg medio april afgesproken Toen ik afgelopen week aan hem vroeg of hij de definitieve start datum wist kwam hij er mee dat het eind juli werd, zonder enig overleg.we hadden snel een timmerman geregeld die reparatie, s had uitgevoerd zodat de schilder in april kon beginnen, vind nu nog maar eens een goede schilder leuke afspraken ! !! dus ES klus komt er bij ons niet in. wazig met afspraken, jammer

Reactie Eugene:
Jammer en erg verbaasd over deze recensie. Hebben wel degelijk contact gehad wat de begindatum betreft. Helaas had deze meneer geen geduld. Ons bedrijf komt zijn afspraken na, zie eerdere recencies.

Via Werkspot 12 april 2015

Behangen hoog trapgat

Eugene heeft bij mij een hoog trapgat behangen met een vliesbehang met dessin. De trap heeft twee knikken (beneden en boven) en daarom durfde ik het zelf niet aan. Eugene is eerst langsgeweest om de situatie te bekijken en daarna heeft hij een voorstel gedaan via de e-mail. Dit allemaal op korte termijn. Het behangen is erg netjes gedaan op een toch wel wat slechte muur. Helaas is de muur wat scheef waardoor op de onderste helft de naden zichtbaar zijn.Dit was helaas niet te voorkomen. Eugene heeft meegedacht en gevraagd naar wat de bedoeling was. Hij geeft goed naar mijn wensen geluisterd. Doordat de muur zuigt, moet er nog nagelijmd worden.

Via Werkspot 16 maart 2015

Binnen schilderwerk begane grond

Eugène kwam tijdens de kennismaking over als een betrouwbare vakman. Hij begreep mijn wensen. Tijdens de klus werkte hij zeer zelfstandig maar aarzelde niet om overleg te plegen wanneer dit noodzakelijk was. Hij klaarde de klus binnen de gestelde termijn en ruimde de materialen na afloop netjes op. Ik kan deze vakman aanbevelen.

Dhr. van Zorge Emmeloord Via Werkspot 1 maart 2015

Prof. behang prof gezocht !

Eugène heeft samen met een collega een top job verricht. Vooraf persoonlijk alle zaken, voor wat de werkzaamheden en mijn wensen betreft, duidelijk besproken en op papier gezet. Alle afspraken zijn nagekomen, het behang zit er keurig en strak op, TOP !! De volgende klus gaat ook naar Eugène, kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.

Dhr. Voll Apeldoorn Via Werkspot 17 februari 2015

Gezocht iemand die in week 51 (volgende week) bij ons kan komen behangen.

heeft bij ons behangen, kwaliteit matig tot slecht. beslist geen behanger.

Reactie Eugene:
Vergeet u niet te vermelden dat de muren niet vlak zijn aangeboden zoals afgesproken ? Ondanks deze omstandigheden mag u helemaal niet klagen ! Daarnaast erg verbaasd om ruim 3 weken nadat de klus is uitgevoerd een negatieve werkbeoordeling te ontvangen terwijl uw man bij oplevering tevreden was over mijn werkzaamheden !

Mevr. Cardol Garderen Via Werkspot 13 januari 2015

Woning IJsselstein

Eugène heeft top werk geleverd. Duidelijk in afspraken, flexibel qua tijd en denkt goed mee tijdens het gehele proces.

Patricia Engelen Ijsselstijn Via Werkspot 5 januari 2015

Keuken geschilderd

Eugene heeft mijn keuken volledig geschilderd. Deze is werkelijk als nieuw geworden. Eugene is erg vriendelijk en komt zijn afspraken na en doet wat hij beloofd. Kortom als ik nog is een schilder klus heb dan zal ik Eugene zeker vragen. Zelfs nadat er door het monteren van mijn keukendeurtjes (door mijzelf) een kleine lakschade ontstond is Eugene deze kosteloos achteraf komen herstellen. Dus mocht u een schilder klus hebben dan is Eugene zeker aan te bevelen. Helemaal top!!!

Via Werkspot 4 januari 2015

Schakelwoning Hoogland

Eugène heeft bij ons al het buitenschilderwerk gedaan (woonhuis). Hij is een vriendelijke man die nauwgezet werkt en gemaakte afspraken nakomt. Eugène communiceert goed, is flexibel en servicegericht. Goed werk geleverd voor een nette prijs – erg tevreden!

Hoogland Amersfoort Via Werkspot 30 december 2014