Hoe wij werken

stucwerkBij E S Totaal Afbouw V.O.F. houden we van duidelijkheid en transparantie vandaar onderstaand onze manier van werken.

 1. Wij komen bij u thuis om de klus te bespreken
  Heeft u een klus die gedaan moet worden dan komen wij graag bij u langs, bespreken uw wensen en bepalen samen plan van aanpak.
 2. U krijgt een offerte op maat
  Aan de hand van het besproken voorstel maken wij voor u een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Komen wij tijdens de klus onvoorziene zaken tegen dan zullen wij die met u bespreken. Hebben die weinig extra impact nemen we die zonder meer mee. Bij grotere zaken dan wordt u vooraf op de hoogte gebracht van de extra kosten.
 3. U heeft altijd 1 aanspreekpunt
  Op het moment dat wij een deal hebben gaan wij voor u aan de slag. U heeft altijd 1 aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang en dat eventuele opvolgende werkzaamheden goed afgestemd worden. U heeft hier geen omkijken meer naar.
 4. Wij ruimen netjes op
  Tijdens en na de klus zorgen wij ervoor dat uw huis weer netjes opgeruimd is. Dit werkt voor ons niet alleen makkelijker, het is natuurlijk ook fijner voor u.
 5. Samen lopen wij het werk na
  Na afloop van de klus lopen wij samen met u de uitgevoerde werkzaamheden na. U weet exact wat er is uitgevoerd, kunt direct zien of u tevreden bent. U betaalt pas nadat de klus naar tevredenheid is afgerond. Komt u nadien nog zaken tegen die niet helemaal naar wens waren,
  dan neemt u alsnog contact met ons op en lossen wij het op.

Bel 06-20 87 46 70 voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan