Projecten: Schilderen – behangen – vloeren leggen

E S Totaal Afbouw V.O.F. is voornamelijk een schildersbedrijf. Wij schilderen uw huis binnen en buiten. Daarnaast helpen wij u graag met behangen en het leggen van parketvloeren en laminaatvloeren. Hieronder een beschrijving van een aantal grote en kleine klussen die wij in de afgelopen tijd hebben opgepakt. Hiermee krijgt u een beeld van de manier waarop wij werken. Heeft u ook een klus die u wilt laten oppakken, vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan.

Huis schilderen in Veenendaal

In Veenendaal hebben wij een groot project gedaan. Het ging om het schilderen van de gehele buitenkant van een huis. Daarbij schilderden we ook de dakkapel. Voor deze klus werkte ik samen met een aantal andere vakmannen en samen verdeelden we het werk, zodat het werk ook binnen de afgesproken termijn afgerond werd. Ik coördineerde de werkzaamheden en samen met de eigenaar van de woning heb ik de eindinspectie gedaan. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat.

Kozijnen en deuren schilderen in Hattem

In Hattem heb ik zelf een klus opgepakt voor het schilderen van de houten kozijnen op de benedenverdieping. Nadat deze klus afgerond was heb ik als vervolg de klus gekregen om ook de nieuwe deuren te schilderen. Deze moesten eerst in de grondverf en daarna afgelakt worden.

Binnen en buitenschilderwerk in Dedemsvaart

In Dedemsvaart hebben we een huis zowel binnen als buiten volledig geschilderd. Ook hier heb ik weer samengewerkt met een aantal vakmannen uit mijn netwerk. Hierdoor konden we de klus snel oppakken en ook in korte tijd afronden.